Rolls Royce för ansiktet.

Min kusin hade med sig såå fina presenter till oss i fredags. 

Bland annat dessa ansiktsprodukter. 
När hon frågade vad jag använder nu och jag svarade sminkborttagning och sen Apotekets Aco kräm, log hon lite snett och sa att då har jag Rolls Royce nu. 
Hehe.. 
När det gäller ansiktsvård är jag faktiskt ganska snål - dumt nog kanske eftersom jag solat sönder mitt ansikte när jag var yngre och man faktiskt vill se fräsch ut ganska länge till. 
Kan inte uttala mig om något resultat ännu, mer än att jag nog aldrig känt mig så återfuktad och tycker mig ana lite lyster. 
Biothermprodukterna förklarade hon som schampoo och balsam för ansiktet, och Sensaiprodukterna tar jag efter. 
Morgon och kväll. 
Känns så himla lyxigt! 
Tack snälla, snälla J 💕

Tisdag morgon.

 
Godmorgon tisdag!
Efter två eller tre misslyckade promenader förra veckan som slutade med grinig bebis som jag fick bära på ena armen hem medans jag körde vagnen med den andra så tog jag tag i att byta till sittdel i vagnen i helgen.
Hon är ju en nyfiken liten skit, så har egentligen tänkt byta ett tag, men så har det inte blivit av.
Igår hade jag förberett vagn och allt men då somnade hon ifrån mig tidigare än jag var beredd på så då var varken hon eller jag ombytta så det blev ingen promenad, men i morse kom vi ut.
Hon satt och tittade och pillade med nappen och istället för att bli kaos-arg när jag skulle hjälpa henne få in nappen rätt, kunde jag släppa och hon fortsatte titta sig omkring istället. Sen började ögonen gå i kors, hon somnade och jag kunde fälla ner henne lite.
Så, efter bara en promenad, känns det som succé. Och så mycket lättare det gick i alla uppförsbackar när liggdelen var borta. 
Nu är vi redo för mysiga höstpromenader med krispig luft och varmt och skönt under filtar och pannband/mössor i vagnen.
 
Visst är hon ljuvlig?! Och så söt i pannbandet från Hoppiloo. Att hennes ögon ska bli bruna får jag nog ge upp dock, men det är ju kul att hon fått någonting från mig hehe..

Ha en fin dag hörrni! Jag känner mig pigg & positiv idag, vilket känns härligt såklart!
Kram 

Måndag - igen.

 
Så, då var det måndag - igen.
Dags att börja om - igen.
 
Min disciplin är verkligen inte on top just nu, och när sömnen störs, blir jag tröttare, dricker mer kaffe  - och jag är en sån som gärna tar något till kaffet, och småäter mer över lag när jag är trött och går hemma hela dagarna.
Eftersom mini fortfarande äter varannan timme kommer jag heller inte hemifrån särskilt länge, så mitt gymkort är fortfarande fryst.
Jag går en promenad med vagnen varje dag och vill gärna gå en ensam promenad några gånger i veckan också.
Men när A kommer hem tajmar det ibland med matning/läggning, och sen ska det lagas middag, ammas igen och sedan nattas för kvällen. Dessutom håller vi på med ett projekt här hemma varje gång M sover lägger vi tid på det (Ska visa när det är klart). Så vid 19:30 har jag & A kvällen tillsammans, och då vill jag inte alltid ge mig iväg. Jag vet, det är ren lathet, men ni förstår.
 
Jag fungerar också så, att det blir allt eller inget, och just det senaste har jag inte orkat helt enkelt.
Men nu är det alltså måndag, snart ny månad dessutom, och jag har visionen att komma igång.
Träningen får bli som den blir under förutsättningarna jag har (men hur svårt kan det vara att planka och squata lite bredvid mini på golvet?!) och lunch försöker jag gärna äta nyttigt, men på kvällarna har vi matkasse och några dieter är jag inte intresserad av.
 
Men - att dra ner på sockret, som just nu äger mig, - det måste jag. Helst helt, men åtminstone till helgen.
Så, förutom dadelbollar och bananglass, vad har ni för smarriga snacks/mellis tips?! Och gärna nyttig lunch/hemmaträning också.