3-rätters och inflyttningsfest.

Helgen är över och måndagen är här.
Sämsta måndagen på länge, ska jobba butik, och kväll. Bläk! Trivs bättre inne i kallskänken!

Men, helgen har varit fantastisk!
I fredags var vi på 3-rätters hemma hos Oskar på jobbet. Riktigt trevligt och han imponerade allt lite, killen :)
Skagentoast med kallrökt lax till förrätt. Fylld och baconinlindad fläskfilé med ris till varmrätt och vaniljglass med varma hallon och lime till dessert!Lördagen har ni ju redan hört lite om. Det var inflyttningsfest som gällde. Mina bästa och Christophers bästa uppifrån. Fantastiskt att få ha alla fina hemma hos sig själv samtidigt ♥
Det hela slutade med en splittrad utgång och igår bar vi ut 6 kassar tomflaskor och burkar. Det var det värt!


Tack alla 20-30 som gjorde kvällen! ♥

Började dagen med att besiktiga bilen vilk...

img_0883 (MMS)

Började dagen med att besiktiga bilen vilket till min stora lättnad gick bra. Endast två lampor som var trasiga. Åkte sen hem och åt frukost innan jag gick ner till stan för ett sista försök att hitta något att ha på mig ikväll. Lögn. Fanns inte ett skit. Hem igen för städning. Sen gick jag iväg för att få lite fejksol på näsan. Hem och dammsuga. Duscha. Hungrig som fan men christophers slöa kompisar åkte från Askersund först för 15min sedan, vilket betyder att de är här om ca 2timmar, vilket i sin tur betyder en halvtimme innan jag sagt åt folk att de är välkomna. Får bli att äta något själv nu innan så man inte blir så svullen!  Wellwell, ska spela lite guitarrhero innan jag börjar pynta mig. Ikväll är det inflyttningfest!!

Nu sticker jag iväg till Oskar på 3-rätter...

img_0866 (MMS)

Nu sticker jag iväg till Oskar på 3-rätters. Alex, Hanna och jag har tjatat till oss det. Hans krav var att det blir en halv-åtta-hos-mig-variant så vi måste bjuda tillbaka. Det gör vi så gärna! Ska bli en spännande kväll! Hoppas ni har en fin kväll!