Se så glad jag ser ut i mina nya springklä...

img_1583 (MMS)

Se så glad jag ser ut i mina nya springkläder. Jag är ännu gladare nu efteråt kan jag lova! Sara släpade med mig på en runda på ca 7km och jag sprang hela! Såå nöjd! Jag har inte ens orkat runt munksjön än iår, och den är bara 4.5-5 nånting när man tar bron. Kommer aldrig mer tillåta mig själv att gå ens en meter när jag springer där framöver!  Nu ska vi duscha, äta lunch och sen dra oss inåt stan för att möta upp en jobbarkompis till Sara för några öl.  Trevlig Valborg!

Är det fredag så är det! Efter några timma...

img_1574 (MMS)

Är det fredag så är det! Efter några timmars shopping slog vi oss ner i Kungsträdgården för lite lunch. Ett glas vitt, strålande sol och alla dessa fantastiska blommande träd. Då mådde vi bra!  Nu har vi landat ute på Lidingö igen och ska strax dra oss bortåt affären för att handla lite mat till kvällen. Det blir en lugn kväll. Imorgon ska vi springa en runda och sen dricka öl på någon uteservering. Shoppingen visar jag en annan dag, förmodligen när jag kommit hem. Ha en fin kväll allesammans!

Utmaning! Jag har hittat en ny utmaning. C...

img_1564 (MMS)

Utmaning! Jag har hittat en ny utmaning. Cupcakesen har tydligen fått konkurrens, av Whoopies. Det måste helt klart testa såfort jag får en stund över!