Monday morning.

Hej folket!
Härlig måndag, inte sant?! Jag är ledig och solen skiner. Jag känner mig pigg. Härligt.

Ska strax göra mig iordning och ge mig ut och rasta kameran lite tänkte jag. Kanske en sväng ner på stan innan jag träffar pappi och Marianne, antingen i stan eller ute hos dom. De kom nämligen hem från New York i lördags, där de firat M's 50-års dag och även gift sig!! Åååh jag är så glad för dem! Ska bli roligt att se lite bilder!

Jobbhelgen passerade oväntat smärtfritt. Kanske drog det igång efter jag gått, när mörkret föll på. Jag vet inte. Jag mötte iaf upp min kusin för en kaffe nere på stan i julskyltningsträngseln. Leijon och hans bror anslöt även. Mycket trevligt. Sen köpte jag med mig kinamat hem och kröp efter det ner bredvid min man i soffan.
När vi sen la oss var jag sådär underbart trött. Ni vet när kroppen är så tung att det känns som den ska sjunka igenom madrassen, ögonen kliar och det känns som att alla knutor i axlarna löses upp. Underbart.

Lite telefonbilder från helgen.
Tidig söndagsmorgon..


Lite gotte (smaksak) vi hade till försäljning..

Och så otroligt snygga jag när jag jobbar kallskänk med både hårnät och hårband ;)


Nu ska jag sätta på min nyllet och röra mig.
Later!

Fredag.

God förmiddag!
Sitter här med klister i baken, som vanligt när jag jobbar kväll. Tänkte (tänker alltid) gå en sväng på stan innan jobbet, men lyckas aldrig komma iväg i tid.. Nåja..

Idag blir det som sagt jobb fram till 20 ikväll, sen hem till Idol innan det blir sängen och tillbaka till jobbet kl 06 imorgon. Fasar så för söndag. Det är första advent och julskyltning. Vilket betyder att vi även ska göra grejjer till City, plus allt det vi brukar göra, plus frukostbuffén, vilken jag kan tänka mig blir ganska mycket på söndag. Men vi är ingen extrainsatt och vi har öppet till 20 vilket betyder att vi måste ladda upp med grejjer så det räcker hela dagen. Hujeda mig, hur ska det gå?! Blir nog en lång dag på söndag..

Men än så länge är det bara fredag och nu ska jag sticka iväg. Later!

Sorri.

Ursäkta röran. Jag bygger om. Får inte till det. Tar paus.