Valborgsmässoafton.

Hej på er.
Har kämpat med världens nackspärr i två dagar nu. I morse tog det mig nästan 10min att komma ur sängen och klä på mig. Aldrig haft en så ond och långdragen nackspärr förr.
Krigar med Ipren och muskelavslappnande och sitter nu med vetekudden på nacken.
Det släppte lite under dagen idag så det gick att jobba ganska bra, men nu börjar det tjiva igen.
Snälla gå över!

Annars då? Valborg idag, och jag lyckas tajma min lediga dag innan helg imorgon så jag faktiskt kan hitta på något, och få vara ledig tillsammans med folk för en gångs skull.
Verkar ont om planer dock. Grill stod på schemat från början, men nu är det ju regn och rusk så det känns inte så aktuellt.
Får avvakta och se lite.

Vad gör ni? Ser på brasa och fyrverkerier kanske?
 
Bild från Google

Mysmåndag.

 
Vilken mysig måndag! Trots måndag.
Slutade tidigt (=nästan i tid), tog en kaffe och en M-mini på balkongen och satt där och gottade mig ett bra tag innan jag kilade bort till Gabbi.
Goaste lilla Viggo alltså. Sån sötskit!
Han somnade sittandes tillslut när G gav honom kvällsmat haha, sånt man bara sett på bild, tyvärr hann jag inte ta någon.
Tack för en supertrevlig kväll vännen!

Älskar att våren är här och arbetstiderna börjar bli ordning på. Man har ju faktiskt så mycket mer än sitt jobb, även om det är vardag. Jag ska verkligen försöka att inte låsa in mig i jobb-bubblan framöver och utnyttja dagarna ♥

Mer helg.
Hej! 
Blev vidare till Småländska efter middagen igår (som för övrigt var jättegod, vi åt Hjort båda två) för några öl. 
Super! Och som grädden på moset kom min fina kusin förbi med sin nya karl. Vi hade jättetrevligt och var inte hemma och i säng förns lite efter halv två. 
Lite sega i kolan i morse men slängde ihop scones till frulle och sen slöade vi ett tag innan Offe kom förbi på lite grill nere på gården. 
Blev liggandes där ett bra tag innan grabbarna fick sticka iväg till Landvetter för att hämta två yrhönor som missat sitt flyg och därmed kom hem senare. 
De borde vara påväg tillbaka strax så jag ska ta ett städryck och en dusch och sen kilar jag över till mannen när han kommit hem. 
Panghelg!