Påskharen är tidig i år.

Hej och hallå!
Längesen sist.
Var lite ur balans i helgen och i veckan har jag helt enkelt inte hunnit.
Bortsett från att jag och mitt hjärta var på 120min duobehandling i lördags och att han köpte Guitarr Hero som jag sysselsatte mig med hela kvällen, var helgen ganska kass. Jobb söndag, springtur runt Rockan.. ja, not much.

Veckan har varit allmänt rörig. Mycket jobb och mer blir det. Det är som vanligt. När "vanligt folk" är lediga och unnar sig lite extra, får vi slita som djur.

Idag när jag var som mest stressad, ropade Amanda på mig och sa att jag hade besök.
"Fan, jag har inte tid", tänkte jag.
När jag kom ut i butiken stog min söta lilla pappi där med en kasse och ett underbart innehåll. Humöret steg i höjden vill jag lova :DEfter jobbet stack jag och Alex iväg och tränade lite, blev halvdant för passet passade oss inte alls, så efter 25min gick vi ut i gymet och sprang på bandet en stund istället.

Nu ska jag mysa lite med min sjuka karl och så fort jag hinner ska jag göra något åt designen. Jagmenar, snöflingor nu vill väl ingen ha..?!

Fucking friday.

Idag orkar jag inte riktigt...

25/3. Torsdag. Löningsdag. Våffeldag.

God kväll på er!
Har äntligen placerat mig i soffan efter en lång dag.
Först en snurrig dag på jobbet och sen massa fläng runtom i stan. Var bland annat på jakt efter ett våffeljärn, ute i sista sekund såklart så tog ett par stopp innan jag fann ett i lagom prisklass :)
Väl hemma sorterade jag två gamla pärmar och sen rejäl pappersbunt jag hade i köket, innan jag kunde betala de där roliga räkningarna!
Så trots att jag är ensam ikväll tyckte jag att jag var väl värd en våffla, och OJ vad den satt där den skulle :D


Nu sitter jag och kollar på Sveriges värsta bilförare.. vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vilka stjärnor!
(Själv är jag ju nämligen bäst i trafiken eftersom jag kör typ en gång varannan månad hah)
Lånar dock lillebrors bil nu och jag måste erkänna, det är ju för jävla roligt att fräsa runt lite.. :)

Blir nog i säng ganska snart, klockan ringer ju 04:30 tors-fre, efter jobbet är det dags för träning igen innan jag tar helg på riktigt!