Fantastic day!

Hej på er!
Igår hade jag en stoor besökartopp här igen, större än sist, kul!

Idag har jag haft en ganska bra dag so far och kvällen ser också lovande ut. Imorgon är jag ledig så den dagen kommer nog sitta fint med! Speciellt efter två väääldigt röriga dagar på jobbet med 11 timmar igår och 9 timmar idag. Ska berätta varför vid ett senare tillfälle.

Åkte hem och hämtade mitt hjärta efter jobbet och så åkte vi upp till Stadsparken för en runda minigolf och glass. Blev premiär för bara ben, är ju galet varmt idag! 30 grader! (nu hörde jag visst åskan mullra och det smattrar på rutan men det ignorerar jag för..) VI SKA GRILLA!! Vi har ju marinerat fläskfilé, jag har rört ihop en kall sweetchili-sås. Vi köpte massa goda grönsaker att göra spett på och jag köpte jordgubbar. Färska jordgubbar! Nu, mina vänner, nu är det sommar!


Störst av allt är kärleken.

I lördags var det äntligen dags.
Lördagen den 28:e maj 2011.
Bröllop.
Mellan två kära.
Bara genom två ja blev dom man och fru. Tolf.
Vackert. Rent. Tryggt.
Trygghet var ett ord som förkom många gånger under kvällen och det beskriver kärleksparet så väl. De är trygga i varandra. De kommer ha ett tryggt liv och ge sina blivande barn en trygg uppväxt. Det känns tryggt.
Och visst är dom vackra!

I'm not dead, I'm just baking.

Provbakandet fortsätter.
Idag fyller fina Maja år och hade beställt två tårtor av mig.
De blev likadana som farmors och samma modell som jag kommer göra på lördag. Fast, som jag skrev sist, med vita pärlor och röd ros istället.


Den här veckan är verkligen helt körd! Men rolig!
Igår jobbade jag kväll, idag jobbade jag tidigt och lämnade sen in bilen på verkstan, sen hem och fixa tårtorna och städa, tvätta och laga mat. Nu funderar jag på en snabbis till cancersängen men klockan börjar dra iväg..
Jobbar 5-13 imorgon sen förhoppningsvis iväg och hämta bilen, hem och baka bottnar (fortf. 0 bakade, 6 kvar!), betala räkningar. Kl 20 (!!) har jag klipp & färgtid.
Torsdag jobbar jag 6-14 och måste sen hem och baka resterande bottnar, packa och göra allt klart för tidigt på fredagmorgon tar jag picket och packet och brummar ner till Falkenberg för lördagens bröllop och bröllopstårtbak.
Ska bli såååå kul!

Det enda tråkiga är att jag inte kommer hinna springa nånting. Typiskt nu när jag varit duktig och det gått så bra!
Men nästa vecka blir det nya (sten)hårda tag!

Bye for now!