Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthdaaay..!

Idag gratulerar vi min älskade, fina mammi på hennes 50-års dag!
Den här dagen kommer bli grym!!!
Varför kan jag tyvärr inte skriva, ifall hon läser, men ni ska få höra sen!!

Som ni kanske förstår har jag haft fullt upp det senaste med födelsedagar, jobb, midsommar, liseberg.. och därför blir bloggen lite bortglömd..

Anyhow, midsommarafton (pappa fyllde år) startade med jobb 7-13, sedan bar det av till Skövde för ett trevligt firande med ca 45 pers! Blev kvar där hela dagen efter, liggandes vid poolen. Inte helt fel.
Kom hem sent på kvällen och gick i princip bara och la oss då vi på söndagen skulle bege oss till Liseberg. Längesen jag var där nu, men det var kul (dock iiiiingenting i jämförelse med Six Flags ;) )
I måndags var det min dag. Kände inte alls för det. Var trött, hade mycket att göra och ville helst inte ha nån uppmärksamhet. Det fick jag ändå. Tyvärr uppskattade jag den inte som jag borde. Förlåt.
Men det som gjorde dagen lite bra iaf var när min underbara, fina, Christopher kom in på jobbet med en stor bukett blommor och två paket. :)

Amor Vincil Omnia = Kärleken övervinner allt.
Såå fint! Jag älskar dig, hjärtat!!
Fick ett hemligt paket också, som jag inte fick öppna förns han kom hem sent på kvällen.
Det var en resekatalog, vi har pratat om att åka nånstans en vecka sen när jag har semester.
Några förslag? :)

Nehepp, nu måste jag verkligen lägga på ett kol här så jag hinner med alla mina bestyr!
Mors!

Födelsedagskalas.

Hej lilla bloggen!
Long time no see - igen!
Vart mycket bollar i luften som vanligt så här års.
Helgen bestod av lite fredagsmys hemma hos pappi, bröllopsmiddagslagande på äldreboendet i lördags sen en vända ut, söndagen blev de lite fläng på stan och sen grillning och film med mitt hjärta på kvällen.

I måndags fyllde lilleplutt år (hela 21, så så liten är han inte :) ), då jobbade jag kväll så fick fira honom i tisdags. Självklart stog jag för tårtbaket. Firade pappa med när vi ändå var i farten (han fyller på fredag). Sen är det jag och mammi nästa vecka, och så är alla födelsedagar över inom loppet av 10 dagar.. :) Effektivt!

Idag har jag jobbat 10 timmar, sedan fikat med mina fina flickor uppe på utsikten.. otroligt härligt, fint och alldeles för länge sedan vi sågs!

Nog pratat för idag, här kommer lite bilder från igår!

Sååja, nu måste jag krypa till kojs innan huvvet ramlar av!
Två dagar jobb till, sen, klockan 13 på fredag, då är det midsommar och det kommer bli greeat!
G'night!!

Somewhere over the rainbow.

God kväll gullon.
Sitter som en kola i soffan, haft huvudvärk hela dagen och varit sjukligt trött och seg. Börjar tjockna lite i halsen med, hoppas verkligen inte det är dags för sådana tråkigheter nu när midsommar och födelsedagar börjar närma sig.

Anyhow, igår var jag ledig efter helgens jobb. Träffade Alex, Linda och bäbis-Lovis på stan, fikade lite, spillde kaffe över hela mina vita converse.. åkte ut till mammi, lagade mat, pajjade hennes köksfläkt.. ja ni hör ju, jag säger som min vän Dan - Du ska inte vara ledig, du klarar inte av det.
Iallafall, på vägen hem var det en sån stark regnbåge över stan. Man såg nästan hela, plus en svag bredvid.. längesen jag såg det. Längesen jag såg en regnbåge med för den delen.. men det är såå vackert.

 Regnbågen går rakt ner i Jönköping..

 ..men från en annan vinkel brer den ut sig över hela stan..

..och med lite mer kontrast ser det nästan ut som en solfjäder...

Vad jag ville få sagt med det vet jag egentligen inte..
Men nu ska jag göra mig redo för sängen och hoppas att min vackra man hinner hem före John Blund.. 
nattinatt..