Sunny day

Hennes frisyr haha ♥

 

Alltså vilken dag! 

Mini har sovit 2 lite längre pass då vi kunnat njuta i solen. 
A var i stan och klippte sig och köpte med sushi hem till lunch. 
Sen tog han Millie ganska mycket så jag fick njuta i solen. 
Har nog faktiskt dragit på mig en liten bränna - framtill då, baksidan är kritvit hehe. 
Det är en dröm att vara mammaledig såklart, men man hinner ju inte direkt sitta och sola/koppla av någon längre stund när man är själv, så jag uppskattar verkligen att vi kan turas om och man får lite "egentid" de här dagarna.
Millie har dessutom varit en ängel idag. Det är hon alltid, men hon har skrikit en del det sista, vilket jag tror är magen, men idag har hon nog inte varit ledsen en gång, så skönt! 
 
Nu blir det slöglo på något (ja, prison break är redan slut) innan vi tar natt. 
Kram och hej

Uppgrenna naturhus.

 
Vår utflykt igår gick till Uppgrenna Naturhus. Ett stort växthus med ekocafé. I och med att vi hade vagnen gick vi inte runt och tittade så mycket, men avnjöt en fika i den gassande solen till fin utsikt. Och på andra sidan Visingsö där någonstans bor vi ju.
Vi passerade ju Gränna på vägen också men stannade inte, det var så trångt och mycket folk, annars är det ju ett mysigt stopp. Sen är det ju himla fint att köra motorvägen mellan Gränna och Jönköping också.
 

Hej torsdag!
Idag ska vi försöka njuta av solen då hela helgen i Falkenberg visar regn, och inte så lite heller hehe. Sen blir det att packa såklart. Bra övning att packa bilen inför nästa vecka då vi ska ha med ännu mer grejer.
Får se om det blir någon uppdatering under helgen, annars är kameran både tömd och laddad så då kommer det i efterhand.
Ska bli så mysigt att komma bort och umgås med min kusin med familj ett par dagar. ♥

30-års present.

Detta armbandet fick jag av min bror och när jag fyllde år. 
Nätt, enkelt och snyggt.
Han kan han, brorsan! 


 

Hej onsdag!
Här rullarna dagarna på. Vår lilla kråka har varit lite stökig så det har tagit både lite tid och energi. Tror hennes mage bråkat, vet inte om det kan vara från påfyllningen av rotaviruset. Har för mig att hon blev sån 1-2 veckor efter sist också..

I måndags var vi iaf i stan en sväng på fm, igår var vi hemma hela dagen och bortbjudna på kvällen och idag ska vi iväg på en liten utflykt om en stund.
I eftermiddag kommer papi & M förbi och lämnar resesängen vi ska få låna nu när vi åker bort på semestern.
Ska verkligen bli så härligt att komma iväg och få miljöombyte, hoppas bara vädret blir okej. Det visar inte så kul framåt, men de har ju haft fel innan. Vore himla retligt om det ska spöregna de enda dagarna vi ska bort. Menmen, det blir trevligt ändå, ser till och med fram emot bilresorna. Tycker det är mysigt hehe.

 

Nu ska jag mata bebis och göra mig iordning så vi kommer iväg i hyfsad tid.

 

Ha en fin dag!