Insomnia.

8 dagar gammal Milliemus ♥ Vart tog tiden vägen?!?!
 
Godkväll!

Kikar in på ett hej innan ett avsnitt PLL innan läggdags.
Har haft så oerhört svårt att somna i flera veckor nu. Ligger och vrider mig både en och två timmar. Suck. Finns det något jobbigare?! Stoppar ut fötterna, lägger mig på den svala delen av kudden, på "sovsidan", på andra sidan, på mage, tillbaka igen, försöker sluta tänka på saker och räknar sakta till hundra samtidigt som jag djupandas. Kommer till 100, börjar om igen... gaah!
Förstår inte vad det kommer ifrån. Jag som alltid har somnat på 5 min.
Men Millie har ju slutat vakna på nätterna och tar heller inte morgon 05-06 längre, utan snarare 07-08 så det kanske beror på det.
Men eftersom jag inte somnar så vaknar jag ju inte heller förns när hon vaknar. Ond cirkel.
Imorse vaknade jag 8:30 !!! Ni som känner mig vet ju att jag inte sover så länge. Aldrig. Inte ens på helgerna. Så ikväll blir det väl ännu svårare att somna hehe.
Får ställa klockan tidigt ett par mornar för att se om jag somnar snabbare på kvällarna.
Nåja, mammaledighets-problem hehe..
 
Annars händer det inte så mycket. Vi har varit hemma hela veckan bortsett från besöken på förskolorna. Skönt, fast samtidigt tråkigt.
Har så svårt att underhålla M nu och att leka själv är hon inte alls intresserad av. Så vi går varv efter varv, river ur alla skåp hundra gånger per dag och fortsätter så.

Men - imorgonkväll ska vi på vigselträff i kyrkan så då blir första kvällen då någon annan (mamma) ska natta Millie. Det är ju på tiden och bara nyttigt, och vi tänkte faktiskt smita iväg innan gröt och kvällsrutin och kanske äta på stan. Det är väl typ ett år sedan liksom hehe..
 
Godnatt på er!

Tisdag.

 
Hej hopp!
Precis inkommen från promenad. Det började ju regna redan vid lunch igår så misstänkte att vägarna skulle vara okej och solen strålade ju i morse så jag kände att jag behövde komma ut!
Vår gata är sjukt dåligt underhållen vintertid dock så jag kom knappt fram med vagnen för slasket från igår hade ju givetvis frusit till is, stenhård sådan.
Men längre ner där det är mer trafik var vägen bar så det blev nästan hela vår vanliga runda iaf, skönt med lite luft!
 
Förskolan igår kändes jättebra! Trodde inte man skulle känna sådan skillnad. De hade dock missat, eller inte blivit informerade om, att vi skulle komma, men tog sig ändå tid att visa runt och pedagogen vi pratade med var hur gullig som helst!
Jag känner mig säker på att vi kommer välja den, oavsett hur den i em känns. Men man väljer väl ändå 3 st så det kan ju vara skönt att veta i vilken turordning man ska välja :) 
 
Nu ska jag försöka gå ett litet städvarv innan Milliemus vaknar. 
Kram på er! 

Måndag.

 
Hej måndag!
Vips så var helgen över och det är ny vecka igen. 
Ingen nystart med motion här då snön vräker ner igen. Hur less blir man?!
Millie får sova inne och jag "kaffar" och ska försöka beta av lite annat.
 
Helgen då? I lördags kom brorsan, E och mami på lunch och stannade hela em. Brorsan & E åker till Puerto Rico snart så vi ville ses innan. Inte alls avis.
Sen skulle jag iväg på tjejkväll och det var så trevligt att jag inte var hemma förns 02. Fullproppad med kärlek och ny energi.
Inte så pigg till en början igår dock hehe, men då åkte vi till svärisarna på lunch sen var det baddags för M och sen hämtade vi Max. 
Det var den helgen.
 
I eftermiddag ska vi hälsa på på en förskola, likaså imorgon. Det börjar ju bli dags att söka till hösten och vi hälsade på en för någon vecka sedan men ingen av oss fick jättebra feeling så vi vill ha något att jämföra med.
Ingen kommer ju kännas bra eftersom man inte vill lämna bort henne alls, men det känns ändå skönt att få titta runt och prata med någon pedagog innan vi väljer.
 
Nu ska jag som sagt försöka få lite gjort innan hon vaknar.
Ha en fin måndag!