Homemade; Confiterad anka.






Anklår och en flaska rödvin.
I fredags tillagade vi ankan och O h M y G o d !!
Inte trodde jag att vi skulle få till det så bra (det tog längre tid än beräknat och tajmingen blev sådär) men himmel så gott det blev!
Precis som ankan på Brasserie Park, som bara smalt i munnen.
Till hade vi en potatis & jordärtskockspuré, rödvinssås och karamelliserad rödlök.
Precis som ankan på Brasserie Park, som bara smalt i munnen.
Till hade vi en potatis & jordärtskockspuré, rödvinssås och karamelliserad rödlök.
Ska snoka fram vart han fått tag i ankan och tillaga det igen när hösten och kylan kryper på sen, MINST en gång!
Rödvinet var också fullträff & succé.
Tusen tack finaste paps & M, för både vin, anka & tillagningsinstruktioner ♥
Tusen tack finaste paps & M, för både vin, anka & tillagningsinstruktioner ♥