Middagstips - Laxlasagne.

Igår stod jag ju för maten.
Det blev laxlasagne, som jag smakade första gången förra helgen och fick receptet på.
Huuur gott som helst och jättesmidigt!

Du behöver:
1 pkt färska lasagneplattor
1 pkt frysta laxfiléer (4st)
1 pkt färsk babyspenat
1 pkt Apetina fetaost
2 Kelda citronsås
2 burkar cremé fraîche
Riven ost
 
Koka upp citronsåsen och cremé fraîchen.

Tärna laxen (jag tog lite salt och citronpeppar på också)

Lägg lite sås i botten av en ugnsform och lägg sen i lasagneplattor.

Lägg på tärnad lax, smulad fetaost och spenat.
Häll på lite sås och gör samma lager 2 ggr till.



Avsluta med lasagneplattor och riven ost.
 
Grädda i ugnen på 200grader i ca 20 min.
 
Sallad till och muuums!