Picknick!

Startar helgen med en mysig höstpicknick i det fina vädret. Hörs senare!

Publicerat i
#1 / / tygkassar:

Hej är du intresserad av en tygkasse med häftiga texter och bilder? Den perfekta kassen som både rymmer laptopen och skol böckerna? Kolla då in http://tygkassar.blogg.se där du även kan special beställa din unika kasse för bara 95kr, Med tex en bild du själv har tagit :) !

#2 / / Emelie:

Sicket mys! Och känner jag dig rätt så är det ganska mycket smått och gott i den korgen ;) Tack för kommentarer snuttan, du är go! Ha en fin kväll nu. Kram

#3 / / Emelie:

Missade att svara på det du frågade om Norge.. Så matutbudet är KASST. Allt är jättedyrt även om man tjänar norska pengar. De har knappt något utval av ex mejeriprodukter, kött eller alkohol. Cider dricker nästan ingen här så det finns päron och äpple att välja emellan och de kostar över 30norska st. Haleluja. Men det är egentligen skitsamma det är det här med matutbudet som är så tråkigt.. du snackade om keso, här finns BARA den vanliga keson. Ingen light ens även om jag inte skulle köpt det ändå. Ostar har de två stycker men ingen med smak i utan typ hushållsost. Listan kan bli lång min vän men nu ska jag äta choklad och se film så det får bli en annan gång. ;)