Julen 2011.

Vad glad jag blir när jag loggar in här via datorn och ser att ni faktiskt är en trogen liten skara som tittar in trots att jag varit frånvarande :)
Ska bättra mig på aktiviteten här så ni slipper titta in i onödan :)

Här kommer iaf en kort summering av min jul 2011.

Julafton började tidigt. Ställde klockan på 04, gick upp och gjorde mig iordning och åt lite fil.
04:50 satt jag i bilen med mina 3 julstrumpor på passargerarsätet. Julmusik spelades på radion och bilen rullade först ut till mammi, där jag lämnade en strumpa till henne och en till mormor på trappen.
Efter det rullade jag vidare genom skogen ut till pappi och satte en strumpa till honom och M på deras trapp.
Rullade tillbaka in till stan och kl 06 parkerade jag utanför jobbet. Missbedömde visst tiden för jag började inte förns 07. Gick in och läste lite tidning och satte iaf igång 06:30.
Kl 13 låste vi, önskade varann God Jul och jag åkte hem och hämtade C för att sedan rulla ut till mammi för andra gången den dagen.
Hon ställde en snabb fråga när jag kom om jag varit där och smugit med en strumpa. Jag frågade förvirrat vad hon menade och hon hade genast en annan misstänkt.
De hade öppnat strumporna, hittat paket till morfar i mormors strumpa och paket till min morbror i mammas strumpa. Sen hade de stoppat tillbaka allting, utan att öppna paketen, och ställt strumporna vid granen.
Jag avslöjade mig senare på kvällen (efter att de gissat fram och tillbaka mellan 5 pers) och påpekade att man ska öppna julstrumpor på morgonen. Det var ju ingen som orkade allt godis jag stoppat i på kvällen :)
Men glada blev de! Huvudsaken.
Pappi ringde mig på jobbet redan vid 10-tiden och frågade om det var jag. Passade min plan bättre :)
Hade iaf en mysig julafton hos mammi med god mat, julklappsleken och umgänge med fina människor och lite gosande med min kattskatt.

Juldagen var min enda lediga dag. Kl 14 vankades det kalkonmiddag hos pappi & M. Superdundergott! Men vad annat kan man förvänta sig av pappakocken!?
Efter det julklappsleken och fika och sedan lite tp.
Tillbaka in till stan för att släppa av C och hämta lite gotte innan jag skulle på knytis hos finkusin.
Lillebror bestämde sig för att hålla C sällskap här hemma så jag skjutsade hem honom till Hva lite snabbt för att hämta lite grejer.
På vägen tillbaka krockade vi i Esplanadrondellen. Det var inte mitt fel och föraren av den andra bilen erkände direkt. Chockad och med trasig bil tog vi oss iaf hem igen. All min trötthet och rädslan och chocken från krocken vällde över så jag orkade aldrig gå iväg till tjejerna. Klockan var redan 19:40 och jag skulle upp 04 så jag blev hemma med två av männen i mitt liv tills jag vinglade in i sängen.

Annandagen bjöd återigen på jobb, och mycket jobb var det. Bland annat festfatet till 45pers som fröken Fingal hade beställt. Mycket annat fick jag nog inte gjort den dagen och därmed var julen över.
Inte den bästa i världshistorien men jag fick vara med de näraste och käraste i mitt liv så jag är nöjd ändå :)

Nu ska jag försöka läsa ifatt mig om era jular innan jag börjar med dagens bestyr. Puss på er!

(Bild från julen 2010)

Publicerat i