Uppgrenna naturhus.

 
Vår utflykt igår gick till Uppgrenna Naturhus. Ett stort växthus med ekocafé. I och med att vi hade vagnen gick vi inte runt och tittade så mycket, men avnjöt en fika i den gassande solen till fin utsikt. Och på andra sidan Visingsö där någonstans bor vi ju.
Vi passerade ju Gränna på vägen också men stannade inte, det var så trångt och mycket folk, annars är det ju ett mysigt stopp. Sen är det ju himla fint att köra motorvägen mellan Gränna och Jönköping också.
 

Hej torsdag!
Idag ska vi försöka njuta av solen då hela helgen i Falkenberg visar regn, och inte så lite heller hehe. Sen blir det att packa såklart. Bra övning att packa bilen inför nästa vecka då vi ska ha med ännu mer grejer.
Får se om det blir någon uppdatering under helgen, annars är kameran både tömd och laddad så då kommer det i efterhand.
Ska bli så mysigt att komma bort och umgås med min kusin med familj ett par dagar. ♥
Publicerat i Sommar. / Vardag.
Taggar: Uppgrenna Naturhus
#1 / / Sara:

Enligt smhi ska det vara uppehåll på lördag, dock mulet men det gör inte så mkt när han har bebisar😊 Hoppas det stämmer!! Ska bli väldigt mysigt att ses💕
Kram

Svar: Ja, jag såg att lördagen såg bättre ut, hoppas! Behöver absolut inte vara 30grader och sol, men skönt om det inte vräker ner hela dagarna ✊🏻. Ja, verkligen! Hör av mig när vi är i rullning 💕 kram
pauliinet.blogg.se

#2 / / sophia:

så fin jumpsuit du har! vart har du köpt den? :)

Svar: Tack :D köpte den på Lindex förra sommaren :)
pauliinet.blogg.se