Altanbygge.

 
I torsdags kom de ju som sagt och byggde ut vår altan, 3x4 meter bara. Den slutade (av vilken anledning?) mitt på huset och vi ville att den skulle sluta vid båda husknutarna. 
Vi har ett ganska rejält matbord och grill på den "gamla" delen, utan att det är trångt på något sätt, så vi bestämde att den nya delen ska bli loungedel.
Så igår satte vi ihop en paviljong och klickade hem lite möbler. Höll på att fundera oss gråhåriga på vilka möbler vi skulle ha. Svarta var klart ganska tidigt, trots att matmöblerna är grå, men sen om vi skulle ha vita eller mörka dynor var svårare. Tillslut blev det ett klick iaf och jag tror det kommer bli super! Ni får se när det är klart.
Det ska även upp ett nytt plank så det kanske dröjer 1-2 veckor till innan det är helt klart. 
Hoppas hursomhelst på en fin sensommar/höst så vi kan sitta där lite innan säsongen är över.
 
Godmorgon!
Igår var det alltså dags för A att börja jobba igen. Oerhört trist och trots att det här är den bästa sommaren någonsin tack vare lilla M så har vi nog haft vår tråkigaste semester hittills hehe. Vädret har ju inte varit behagligt många dagar och M har nog varit i någon utvecklingsfas för hon har varit väldigt gnällig och klängig och vi har fått turas om att bära runt på henne hela dagarna för hon vill vara med och se och känna på allt.
Hon har även vaknat varannan timme på nätterna halva semestern typ. 
Nya tider helt klart hehe.
Igår var hon sitt vanliga glada jag iaf vilket var skönt eftersom jag var själv igen. Hoppas det förblir så ett tag.
Hon har nog även varit helt utmattad efter bröllopet för i söndags sov hon 9-11:30 + 14-16:30 på dagen, somnade runt 19:30 och sov ändå bra på natten. Igår sov hon som vanligt på dagen men däckade redan 18:15 igårkväll.
Lite pigg mellan 4:30-5:30 i morse men sen somnade vi om en timme iaf.
 
Idag ska vi förhoppningsvis träffa J & G och deras kids så ska försöka hinna med en hårtvätt innan dess, och gärna en promenad, annars får det bli i eftermiddag.
 
Ha en fin dag!